Περιγιάλι

Στην ανατολική είσοδο της πόλης, 2 χλμ. από το κέντρο υπάρχει ακόμη μία ακτή του Δήμου Καβάλας, το Περιγιάλι. Η είσοδος είναι ελεύθερη και ο Δήμος παρέχει στους λουόμενους ομπρέλες και καρέκλες. Είναι βραβευμένη μέχρι το 2012 με τη Γαλάζια Σημαία. Υπάρχει πρόσβαση με την αστική συγκοινωνία της πόλης με τα λεωφορεία Νο2 και Νο3 και χώρος δωρεάν στάθμευσης. Σε διάφορα σημεία της ακτής λειτουργούν ψαροταβέρνες που σερβίρουν φρέσκο ψάρι και άλλα τοπικά πιάτα.

Ραψάνη

«Παιδί της πόλης» σχεδόν στο κέντρο, κοντά στο πάρκο του Φαλήρου, για όσους δεν μπορούν να απομακρυνθούν από την πόλη. Ακτή του Δήμου Καβάλας, οργανωμένη και με ελεύθερη είσοδο, βραβευμένη από το 2009 με τη Γαλάζια Σημαία. Μπορεί κανείς να φτάσει με τα λεωφορεία Νο1, Νο4, Νο5, Νο8 και Νο10. Στην ακτή λειτουργούν μία ταβέρνα και αναψυκτήρια.

Καλαμίτσα

Οργανωμένη παραλία του Δήμου Καβάλας στη δυτική είσοδο της πόλης και βραβευμένη με Γαλάζια Σημαία μέχρι και το 2012, φιλοξενεί καθημερινά κατά τους καλοκαιρινούς μήνες μεγάλο αριθμό λουομένων. Είναι μια από της πρώτες επιλογές της νεολαίας της πόλης επειδή η είσοδος είναι ελεύθερη και υπάρχει πρόσβαση με την αστική συγκοινωνία από τα λεωφορεία Νο4, Νο5 και Νο8. Υπάρχει επίσης και πάρκινγκ χωρίς αντίτιμο. Επί της ακτής και στη γύρω περιοχή λειτουργούν ταβέρνες που σερβίρουν πιάτα από την Ελληνική και τη διεθνή κουζίνα, ακόμα και αναψυκτήρια και μπαρ για δροσερά διαλείμματα.

Γιά περισσότερες λεπτομέρειες:

0
Connecting
Please wait...
Στείλτε μήνυμα

Συγχωρέστε μας, αλλά δεν είμαστε αυτή τη στιγμή συνδεδεμένοι. Αφήστε ενα μήνυμα.

Όνομα.
* Email
* Περιγράψτε το πρόβλημά σας
Είσοδος

Χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια? Εξοικονομήστε χρόνο ξεκινώντας το αίτημα για βοήθεια ζωντανά.

* Όνομα
* Email
* Περιγράψτε το πρόβλημα σας
* Τηλέφωνο
Συνδεδεμένοι
Αξιολόγηση

Βοήθησε μας να σε βοηθήσουμε καλύτερα! Νιώστε ελεύθερα να μας αφήσετε κάποια επιπλέον αξιολόγηση

Πως θα βαθμολογούσες την εξυπηρέτηση μας?